Thinkfun

Spellen en speelgoed

 | 

Denkspellen

 | 

Thinkfun


Block by Block

Block by BlockBlock by Block bevat 7 te combineren stukken met 60 3-D opdrachten met oplossing aan de achterzijde en een reiszakje om de materialen in op te bergen. Block by Block is een prachtig spel voor kinderen vanaf 8 jaar.


€ 17.00Aantal  Brick by Brick

Brick by BrickBrick by Brick is een spannend spel van Thinkfun met 60 opdrachten om verschillende muren te bouwen. Brick by Brick is een mooi spelletje voor kinderen en volwassen en zeer praktisch om mee te nemen op vakantie daar het spel wordt geleverd met een tasje.


€ 17.00Aantal  Gravity Maze

Gravity MazeGravity Maze is een logicaspel met vallende knikkers. Dit knikkerlabyrint op zwaartekracht zal je visuele perceptie en logisch denkvermogen sterk op de proef stellen. Het doel van Gravity Maze is om een pad door de torens te maken dat je knikker naar de rode eindtoren brengt.


€ 32.00Aantal  Laser Maze

Laser MazeHet denkspel Laser Maze is een laserdoolhof met spiegels en straalsplitsers. Het voelt magisch aan, maar eigenlijk is het pure wetenschap en heb je een gezonde dosis verstand nodig om de laserstraal door een reeks van doolhoven te leiden.


€ 32.00Aantal  Rush Hour aanvulset 3

Rush Hour aanvulset 340 extra, volledig nieuwe uitdagingen voor het RushHour spel. Met extra hoog niveau!


€ 8.50Aantal  Circuit Maze

Circuit Maze€ 32.95Aantal