Kinheim gidsen

Lesmateriaal

 | 

Verrijkingsmateriaal

 | 

Kinheim gidsen


Doel:
Met de serie ‘Werkgidsen’ biedt Kinheim een nieuwe, inspirerende en uitdagende manier om de betere leerling zelfstandig te laten werken. De werkgidsen bevatten afwisselende oefeningen en open opdrachten, die de creativiteit en inventiviteit van de leerling prikkelen. Voor de leerkracht bieden de werkgidsen een uitstekende mogelijkheid om de leerlingen - individueel of in kleine groepjes - zelfstandig te laten werken, met minimale begeleiding.

Opzet:
De werkgidsen zijn gemaakt voor een blok van 7 tot 8 weken. Elke werkgids heeft één thema, dat opgesplitst is in hoofdstukken met een deelonderwerp binnen het thema. Elk hoofdstuk wordt afgerond met een weekopdracht. Alle weekopdrachten samen vormen een eindpresentatie zoals een werkstuk of tentoonstelling. 
Voor elke gids is er een docentenhandleiding beschikbaar. 

Normaal alleen per set van 5 te verkrijgen, maar op allesvoorhoogbegaafdheid.nl zijn ze ook per stuk verkrijgbaar! klik op een thema naar keuze en daar kunt u vervolgens kiezen voor 1 of 5 gidsen en de handleiding.

Kinheim 'evolutie'

Kinheim 'evolutie'
groep 7/8

Voor leerlingen uit de groepen 7 en 8.


€ 6.45Aantal  Kangoeroe rekentoppers 2 gr5/6 kopieerboek€ 16.95Aantal  Kangoeroe rekentoppers 2 gr7/8 kopieerboek€ 16.95Aantal  Kangoeroe rekentoppers 1 gr5/6 A kopieerboek€ 16.95Aantal  Kangoeroe rekentoppers 1 gr5/6 B kopieerboek€ 16.95Aantal  Kangoeroe rekentoppers 1 gr7/8 A kopieerboek€ 16.95Aantal  Kangoeroe rekentoppers 1 gr7/8 B kopieerboek€ 16.95Aantal