Techniek

Spellen en speelgoed

 | 

Techniek


Lego Mindstorms EV3

Lego Mindstorms EV3Met de veelzijdigheid van het LEGO bouwsysteem in combinatie met de meest geavanceerde technologie die we tot nu toe hebben ontwikkeld, ontketen je de creatieve kracht van de nieuwe LEGO MINDSTORMS EV3 set: bouw en programmeer robots die lopen, praten, denken en alles doen wat je kunt verzinnen. Volg de stap-voor-stap 3D bouwinstructies om de robots TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en breng ze tot leven met de eenvoudige, op iconen gebaseerde programmeerfunctie. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de robot voorgeprogrammeerde missies laten uitvoeren, maar je kunt ook een gratis app downloaden en je robot bedienen via je smartphone of tablet. De LEGO MINDSTORMS EV3 robotrevolutie is begonnen! 

jong en oud kan zich urenlang vermaken met dit geweldige Legopakket. Voor zowel de bouwers als de programmeurs is de EV3 niet alleen erg leuk, maar ook erg leerzaam.
Nog even kort: de Lego Mindstorms EV3 is een Legopakket waarmee je robots kunt bouwen. Je hebt verschillende motortjes en sensoren die allemaal unieke eigenschappen hebben. Deze worden aangesloten op een ‘slimme’ steen, die je kunt verbinden aan je computer. Via een bijbehorend programma (een versie van LabView) kun je je robot laten bewegen.
In de doos zitten ruim 600 verschillende stukjes Lego, een slimme steen en verschillende motortjes en sensoren. Met de drie motoren kun je je robot laten lopen of dingen vast laten pakken. Verder zit er in de doos een druksensor, een kleursensor en een infraroodsensor.


€ 399.99Aantal  Spektro 1, vanaf 8 jaar

Spektro 1, vanaf 8 jaarMaak een mooie start met het ontdekken van electriciteit met de experimenteerbox Spektro 1!


€ 49.95Aantal  Spektro junior, vanaf 5 jaar

Spektro junior, vanaf 5 jaarDe Spektro Mini is een box met verschillende opdrachten die je de mogelijkheid geven om een circuit na te bouwen van een foto of een schematische afbeelding. Als je klaar bent, kun je op de achterkant van iedere kaart zien of je alle schakelingen goed hebt gebouwd. De kaarten bevatten geen tekst, waardoor het allemaal net iets makkelijker is.


€ 29.95Aantal  Spektro Moving Magnets

Spektro Moving MagnetsHoe schakel je stroom met een magneet? Hoe laat je een molen draaien met magneten en stroom? Hoe werkt een 2-kleuren diode? Allemaal vragen waar je met Spektro Moving Magnets een antwoord op krijgt. Spektro Moving Magnets bevat 8 schema's waarmee 21 opdrachten gemaakt kunnen worden en voor de bezitter van Spektro 1 is er 1 bonusschema waarbij je onderdelen van de Spektro 1 gaat gebruiken.


€ 24.95Aantal