Techniek

Spellen en speelgoed

 | 

Techniek


Lego Mindstorms EV3

Lego Mindstorms EV3Met de veelzijdigheid van het LEGO bouwsysteem in combinatie met de meest geavanceerde technologie die we tot nu toe hebben ontwikkeld, ontketen je de creatieve kracht van de nieuwe LEGO MINDSTORMS EV3 set: bouw en programmeer robots die lopen, praten, denken en alles doen wat je kunt verzinnen. Volg de stap-voor-stap 3D bouwinstructies om de robots TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en breng ze tot leven met de eenvoudige, op iconen gebaseerde programmeerfunctie. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de robot voorgeprogrammeerde missies laten uitvoeren, maar je kunt ook een gratis app downloaden en je robot bedienen via je smartphone of tablet. De LEGO MINDSTORMS EV3 robotrevolutie is begonnen! 

jong en oud kan zich urenlang vermaken met dit geweldige Legopakket. Voor zowel de bouwers als de programmeurs is de EV3 niet alleen erg leuk, maar ook erg leerzaam.
Nog even kort: de Lego Mindstorms EV3 is een Legopakket waarmee je robots kunt bouwen. Je hebt verschillende motortjes en sensoren die allemaal unieke eigenschappen hebben. Deze worden aangesloten op een ‘slimme’ steen, die je kunt verbinden aan je computer. Via een bijbehorend programma (een versie van LabView) kun je je robot laten bewegen.
In de doos zitten ruim 600 verschillende stukjes Lego, een slimme steen en verschillende motortjes en sensoren. Met de drie motoren kun je je robot laten lopen of dingen vast laten pakken. Verder zit er in de doos een druksensor, een kleursensor en een infraroodsensor.


€ 399.99Aantal