Over ons

Over onsVanuit de praktijk blijkt vaak dat het voor scholen lastig kan zijn om geschikte materialen voor hoogbegaafde kinderen te vinden, vooral omdat de materialen bij verschillende uitgevers en websites vandaan moeten worden gehaald.

Het komt ook regelmatig voor dat regulier speelgoed niet aantrekkelijk of uitdagend genoeg is voor een hoogbegaafd kind. Dit zet ouders en opvoeders voor een moeilijke taak; het vinden van geschikt speelgoed waar wél mee gespeeld wordt. De weg vinden op internet voor uitdagend speelgoed kan dan lastig zijn. 

Om hier meer overzicht in te brengen, is het initiatief ontstaan voor de webshop allesvoorhoogbegaafdheid.nl. 
Eén site voor boeken, lesmaterialen en (denk)spellen voor hoogbegaafde kinderen! Zoeken naar gebruikelijke, maar ook minder bekende producten voor hoogbegaafde kinderen is niet meer nodig! Op allesvoorhoogbegaafdheid.nl kunt u alles vanuit één centraal punt bestellen!

Omdat wij het belangrijk vinden dat de materialen toegankelijk moeten zijn, verkopen wij werkboeken (verrijkend lesmateriaal) niet alleen per set, maar ook per stuk. Tevens bieden wij vrijwel al het speelgoed onder de adviesprijs aan. 

Het team van allesvoorhoogbegaafdheid.nl